GrOENE
MobilitEIT

door Gert-Jan Duis

Gert-Jan Duis

Tech Data representative

Mobiliteit is één van onze grootste vervuilers. Vanuit het Klimaat Parlement zijn we aan de slag gegaan om een nieuw mobiliteitsbeleid te bedenken. Voor zowel leaserijders als niet-leaserijders. Door out-of-the-box te denken zijn we gekomen tot een innovatieve, flexibele en vooral duurzame oplossing, waarbij er voor ieder wat wils is.  

Voor onze leaserijders is het elektrisch rijden het belangrijkste speerpunt. Voor de collega’s zonder lease-auto zijn we vooral op zoek gegaan naar alternatieve en creatieve manieren om die benzine- of dieselauto te laten staan. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van vouwfietsen voor collega’s die met de trein komen, of het aantrekkelijker maken van (elektrisch) fietsen naar het werk door de mogelijkheid bieden om te douchen. We helpen je zelfs aan regenkleding en een föhn. Dus slecht weer hoeft nooit meer een rol te spelen. We maken gebruik van fiscale vriendelijke regelingen voor de aanschaf van een fiets en we stimuleren elektrische auto’s door een collectiviteitsafspraak voor personal leasing met Alphabet.  We hebben ook onze reiskostenregeling uitgebreid voor iedereen die op een duurzame manier naar kantoor komt. En natuurlijk maken we het thuiswerken extra aantrekkelijk door fiscaal vriendelijke regelingen.

Je ziet het, we trekken alles uit de kast, waardoor je eigenlijk geen nee meer kan (en wil) zeggen… 🙂

Go to bed with a dream. Wake up with a purpose.

Gert-Jan Duis

CONTACT

Heb je een goed idee? Wil je meer weten over ons Klimaat Parlement of initiatieven?
Wil je meewerken of ambassadeur worden?

Cookievoorkeuren