Zero
Waste

door Victoria Luff

Victoria Luff

Tech Data representative

Wij zijn Team Waste, een team van 5 enthousiaste collega’s die een impact willen hebben op ons milieu door de hoeveelheid afval te verminderen. Daarom hebben we een aantal projecten ontwikkeld voor zowel ons kantoor als distributiecentrum.

Ons doel is simpel: de afvalberg van Tech Data verkleinen! 20% minder restafval na één jaar door betere sortering is de eerste stap. Daartoe werden onze kantoorlocaties en het magazijn uitgerust met afvalsorteereilanden, zodat afval beter gescheiden en daardoor gerecycleerd kan worden. We zetten “waste warriors” in om te begeleiden, sensibiliseren en informeren zodat iedereen zijn steentje kan bijdragen. Ons uitgangspunt is het 5R-principe: Refuse, Reduce, Reuse, Repurpose, Recycle.

Lopende acties zijn de invoering van een beleid met betrekking tot de aankoop van facilitaire producten en relatiegeschenken, de vermindering van steeds terugkerende printopdrachten, en nog veel meer als we denken aan de enorme magazijnactiviteiten bij Tech Data. We moedigen alle medewerkers aan om ons te helpen dit doel te bereiken.

 

Respect the Earth to keep enjoying it.Respect the Earth to keep enjoying it.

Victoria Luff

CONTACT

Heb je een goed idee? Wil je meer weten over ons Klimaat Parlement of initiatieven?
Wil je meewerken of ambassadeur worden?

Cookievoorkeuren